‘AM succesvol op de vtwonen&designbeurs’

AM kijkt terug op een drukke en inspirerende vtwonen&designbeurs in de RAI in Amsterdam. Klik op het filmpje om een indruk te krijgen van de sfeer en alle activiteiten van AM op de beurs.

Met een bezoekersaantal van 88.000 was het een goed bezochte beurs, dat ook zeker gold voor onze stand. In totaal hebben 1648 genodigden gebruik gemaakt van onze uitnodiging om een bezoek te brengen aan onze stand, die wederom geheel in vtwonen sfeer was gestyled. Naast 1074 kopers van een AM woning, 326 potentiële klanten hebben zich 248 zakelijke relaties gemeld.

Ondersteund door vele enthousiaste AM’ers op de stand, hebben we onze kopers van zoveel mogelijk wooninspiratie kunnen voorzien tijdens een uitgebreid programma met workshops en activiteiten in de woonsfeer. Dit met als doel een nog groter ‘thuisgevoel’ te kunnen creëren in hun nieuwe woning. Een belangrijk aspect waaraan AM extra aandacht besteedt tijdens het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van onze woonomgevingen.

De twaalf workshops op het gebied van interieur en tuin, die in onze stand op afspraak werden gegeven, zijn enthousiast bezocht door maar liefst 175 deelnemers. De de stylistes draaiden overuren op het terras van onze stand om onze kopers tijdens 66 speeddates van nieuwe interieurideeën te voorzien. Ook onze zakelijke relaties toonden veel belangstelling voor ons beursprogramma met onder meer een lezing over trends, waaronder sustainability en tiny housing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *