I AM NEW: Anne van Mullem

AnneOp 1 oktober ben ik bij AM begonnen als Young Professional in de functie van marktanalist. Graag  stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Anne van Mullem, ik ben 26 jaar en woon in het centrum van Arnhem.

Anderhalf jaar geleden heb ik mijn master Planologie met de specialisatie vastgoed- en grondmanagement afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb mijn afstudeerscriptie geschreven over zelforganisatie in relatie tot organische gebiedsontwikkeling. Hierbij had ik twee totaal verschillende gebiedsontwikkelingen geselecteerd (het Waalfront en project ‘Plant je vlag’ in de Waalsprong). De dynamiek en afwisseling bij deze projecten sprak mij erg aan, waardoor mijn voorkeur steeds meer uitging naar projectontwikkeling.

Tijdens mijn studie ben ik in de zomer van 2013 naar Korea geweest om de Summer School International Planning & Design bij te wonen. Hierbij heb ik samen met Chinese en Koreaanse studenten meegedacht aan een nieuwe strategie voor stedelijke vernieuwing in Seoul. Dit was een erg leuke en leerzame tijd!

Na mijn afstuderen ben ik bij Alliander in dienst getreden als analist bodemkwaliteit. Hier hield ik mij bezig met o.a. bodemonderzoeken, interne procesverbeteringen en was ik ambassadeur van ‘Alliander Werkt’ (het nieuwe werken). Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had, was ik toch op zoek naar een nieuwe uitdaging die meer aansluit bij mijn interesses en ambities. Dit denk ik bij AM gevonden te hebben!

Ik heb erg veel zin om als marktanalist bij AM aan de slag te gaan. Mijn eerste indruk is positief. De informele sfeer vind ik erg prettig en iedereen is erg enthousiast.

Anne

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door Anne van Mullem . Bookmark de permalink .

Over Anne van Mullem

In oktober 2015 ben ik begonnen als Marktanalist bij AM. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor woningmarktanalyses in met name de regio Zuid-West. Ik adviseer projectontwikkelaars over kansrijke en marktconforme woonmilieus, verkavelingen en woningtypes. Daarnaast fungeer ik als sparringspartner voor de ontwikkelaars binnen AM en vertaal mijn onderzoeksresultaten in een bruikbaar advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *