Josje Hoekveld versterkt marktonderzoek AM I Measure

josjeJosje Hoekveld is per 1 februari 2015 in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van marktanalist zal zij zich richten op het vergroten van kennis over (toekomstige) klanten en hun woonwensen en het doorvertalen daarvan naar nieuwe producten en diensten. Dit mede in het kader van I AM YOU, het co-creatiemodel van AM waarbij zij ontwikkelt op basis van conceptuele kracht, innovatie en intensieve samenwerking met belanghebbenden.

De 29-jarige Hoekveld versterkt het team van Measure. Dit in house onderzoeksbureau van AM verricht een groot aantal uiteenlopende onderzoeken gedurende het ontwikkeltraject. Daarnaast is Measure betrokken bij innovaties, zoals crowdsourcing. Met deze uitbreiding geeft AM verdere invulling aan het professionaliseren van de onderzoeksactiviteiten en het vergroten van de kennis over (toekomstige) klanten.

Josje Hoekveld is afkomstig van het Institut für Landes- und Stadtentwicklungsforschung in Dortmund, waar zij heeft gewerkt als GIS-expert in de onderzoeksgroep Daily Mobility. Zij is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, Research Master Human Geography and Planning. Aansluitend heeft ze haar promotieonderzoek afgerond aan de Universiteit van Amsterdam over bevolkingskrimp in Zuid-Limburg en Saarland.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons co-creatiemodel ‘I AM YOU’ ontwikkelen wij op basis van conceptuele kracht, innovatie en intensieve samenwerking met belanghebbenden. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met consumenten, overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties en ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *