Kopers AM woning verrast met bezoek aan Woonbeurs

vt wonen gesneden

Afgelopen week zijn onze kopers (van een 100% AM woning) van 2014 verrast met een persoonlijke uitnodiging, waarin hen is aangeboden een bezoek te brengen aan de Woonbeurs in de RAI in Amsterdam. Een bezoek aan de Woonbeurs om inspiratie op te doen voor de inrichting van hun nieuwe huis. Op de Woonbeurs ontvangen zij een leuke goodiebag met o.a. een aantal woonbladen en een leuke woonaccessoire. Deze actie, waarbij wij onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, past in de door ons gekozen strategie om de klant centraal te stellen in iedere fase van het proces van ons business model I AM YOU.

De actie is een schot in de roos want een groot aantal kopers maakt gebruik van deze actie en daarnaast hebben wij vele enthousiaste reacties ontvangen van onze kopers op de hen aangeboden woonbeursactie.

Tijdens de woonbeurs worden de nieuwste woonproducten getoond en zijn unieke, levensgrote woonhuizen te bezichtigen. Diverse professionele interieurstylistes zijn aanwezig voor advies over  kleine of grote veranderingen in huis. Daarnaast is er een breed aanbod van lezingen door vele bekende ontwerpers.

De Woonbeurs worden gehouden van 30 september t/m 5 oktober a.s. in de RAI te Amsterdam. Voor meer informatie zie www.woonbeurs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *