Kopers reageren enthousiast op ludieke Facebookactie AM

De reacties op de persoonlijke kerst- nieuwjaarswens van ons verkoopteam met AM rode kerstmutsen naar kopers waren overweldigend. Op deze wens hebben wij onze klanten uitgedaagd om ons via Facebook of per mail een persoonlijke groet met selfie te retourneren. Dit met de beloning van een vtwonen-bon voor de beste inzending in het vooruitzicht. Wij hebben hierop talrijke leuke en creatieve reacties ontvangen, waarvan hieronder een kleine impressie is te zien. collage facebook

De betreffende kopers brachten de feestdagen voor de laatste keer in hun huidige woning door, alvorens zij in het nieuwe jaar naar een AM woning gaan verhuizen. De gelukkige winnaars zijn inmiddels geïnformeerd en gaven aan dat deze vtwonen cadeaubon op geen beter tijdstip kon komen!

Voor alle ingezonden foto’s zie facebook

Wij zijn blij te zien hoeveel kopers positief hebben gereageerd op deze actie en hebben veel energie gekregen van de leuke teksten en grappige foto’s. Hiermee gaan we het nieuwe jaar vol frisse moed tegemoet en verwachten we opnieuw veel nieuwe mensen blij te maken met een AM woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *