Laat alle indelingsvarianten zien met een Floorplanner

floorplanner-logo-small-on-whiteEén van de grote voordelen van een nieuwbouwwoning is dat het nog niet is gebouwd. Je hoeft dus niet meer te verbouwen om de woning naar eigen wens te laten indelen, maar je kunt de woning gelijk op maat laten maken. Projectontwikkelaars werken tegenwoordig diverse optimale indelingsvarianten uit, zodat de woonconsument de keuze heeft uit verschillende plattegronden. Recent onderzoek onder onze kopers toont aan dat al deze keuzevrijheid bijzonder goed gewaardeerd wordt.

Met een Floorplanner kun je alle indelingsvarianten van een woning laten zien. Per etage toon je de mogelijkheden, zoals de verschillende posities van de keuken met de bijbehorende consequenties voor de woonkamer. Op de eerste verdieping is het vaak de keuze tussen veel slaapkamers of juist ruime slaapkamers met bijvoorbeeld een inloopkast. En de zolder is standaard bij een nieuwbouwwoning meestal niet ingedeeld, maar de mogelijkheid tot één of twee extra slaapkamers wordt vaak wel geboden.

Zodra je een Floorplanner hebt gemaakt, kun je deze op je eigen projectsite tonen door het te ‘embedden’. Met behulp van een zogeheten iframe wordt de tool dan op je site getoond. Maar je kunt het bestand ook doorsturen naar je makelaar, zodat deze de Floorplanner kan toevoegen voor publicatie op funda. Dat helpt ook nog voor de vindbaarheid op funda!

Om de Floorplanners te laten maken maken wij bij AM gebruik van de self-service portal house-presentation.com van SOO Media, bekend van TV Makelaar van RTL4 en Alles over Wonen van SBS6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *