Nieuwe template voor projectsites

mericiOnlangs heeft AM haar nieuwe template voor projectsites gelanceerd. Aanleiding was de noodzaak van een responsive design om het groeiend aandeel mobiel verkeer alle beschikbare informatie te bieden. Samen met partner Fundament All Media zijn we aan de slag gegaan om de nieuwe standaard te definiëren voor projectwebsites in projectontwikkelend Nederland.

De voorgaande templates waren geschikt voor desktop- en tabletverkeer, maar het mobiele verkeer werd een beperkte mobiele website aangeboden. In de nieuwe vormgeving is dat niet meer nodig: alle informatie is beschikbaar op het scherm waarmee je de website bekijkt.

Met het nieuwe design is ook gelijk de structuur opnieuw gerangschikt. Op basis van een analyse van bezoekersgegevens hebben alle onderdelen een logische plaats gekregen. Tevens zijn nieuwe ontwikkelingen, zoals de inrichtingspakketten van vtwonen en de financieringsmogelijkheden van hetkangewoon, direct meegenomen in het ontwerp van de site. Het informatiepunt met service en nieuws, waarmee we de potentiële koper informeren over de voortgang van het project en over het proces van het kopen van een nieuwbouwwoning, heeft ook een vaste positie in de website gekregen.

Wij zijn erg blij met het resultaat. De komende tijd zullen we de template verder optimaliseren op basis van het gedrag van onze bezoekers. We zijn ook benieuwd wat jij vindt, dus neem gerust een kijkje op bijvoorbeeld de website van Landgoed Merici in Bergen.

merici-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *