Nieuwe tool van funda: het promolabel

Funda heeft afgelopen week een nieuwe verkooptool beschikbaar gesteld: het promolabel. Maar wat doet dit promolabel en wat kunnen we ermee voor nieuwbouw?

Het promolabel geeft de mogelijkheid om met jouw listing meer op te vallen in het zoekresultaat van funda. Het label heeft twee verschijningsvormen: je kunt ervoor kiezen om onder de foto een kleine banner te plaatsen of om onder de afbeelding twee miniaturen van de tweede en de derde afbeelding van je listing te plaatsen. Tevens is er een extra tekstregel beschikbaar om een USP van jouw aanmelding toe te voegen.

Het label is beschikbaar voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Helaas werkt het label niet door in weergave van nieuwbouwwoningen tussen koop- en huurwoningen. Voor nieuwbouw kun je het label dus alleen gebruiken om je listing meer te laten opvallen bij de zoekresultaten van funda nieuwbouw.

Wat zijn precies de specs?

  • twee extra foto’s of een labeltekst
  • labeltekst van maximaal 30 tekens
  • kleur van label is keuze uit een van de drie huisstijlkleuren van funda
  • promotekst van maximaal 100 tekens

Het promolabel heeft een consumentenprijs van € 50,- exclusief BTW.

Op dit moment is het promolabel alleen beschikbaar voor de desktop- en mobiele versie van funda. Op termijn zal het ook beschikbaar komen in de verschillende apps. Overigens heeft funda eerst nog wat andere verbeteringen met de nieuwbouwweergave in apps door te voeren, getuige onderstaande afbeelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *