Maak je funda-aanmelding volledig en stijg tot grote hoogte!

funda_productenGoed nieuws voor de aanbieders van nieuwbouwwoningen op funda: bij een projectaanmelding van nieuwbouw van € 65,- per maand kun je niet alleen kosteloos al je bouwnummers laten vermelden, maar je kunt bij al deze bouwnummers ook een video, een Floorplanner en een 360°-foto laten toevoegen. En dat kost je niets extra!

Wat is hier nu zo leuk aan? Zoals hier al eerder is uitgelegd, heeft funda een ingenieuze wijze bedacht om de volgorde op funda koop te bepalen. Eerst krijg je de betaalde Tophuizen, vervolgens het NVM-aanbod en tot slot het niet-NVM-aanbod. Maar binnen het NVM-aanbod zit er ook nog iets slims in verwerkt: hoe meer betaalde diensten je afneemt bij funda, des te hoger je geplaatst wordt.

Als een consument zijn woning wil verkopen, zijn al deze producten beschikbaar. Echter, de kost gaat voor de baat uit. De (goede) verkopende makelaar zal deze producten allemaal adviseren, maar naast de plaatsingskosten zijn er ook productiekosten. En vele tientjes maken al snel weer een paar honderd euro.

Voor de zakelijke aanbieder hanteert funda een ander prijsmodel: een maandtarief per project. En daarbij zijn de aanvullende mediaproducten vanaf nu dus gratis te plaatsen. Dat biedt dus de mogelijkheid om je nieuwbouwaanbod prominent te tonen tussen de overvloed aan bestaande bouw op funda koop.

Ik denk dat bedrijven zoals SooMedia het de komende tijd een stuk drukker gaan krijgen met het maken van Floorplanners360°-fotografie en Fotovideo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *