Standbeeld voor Ali B


“Je moet je stropdas afdoen, je colbertje uit en op straat weer met de mensen gaan praten, want daar ligt de creativiteit.”

Van 4 tot en met 6 juni vond het jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche, de Provada, voor de 15e keer plaats in de RAI Amsterdam. De beurs staat onder andere in het teken van netwerken, het tekenen van contracten en verdieping. Zo vinden er verschillende lezingen, rondetafelgesprekken en presentaties plaats. Ook AM stond dit jaar traditiegetrouw op de Provada. Bezoekers aan onze stand konden onder meer verschillende sessie bijwonen over de vijf kernthema’s van AM.

Ook werd de nieuwe AMuse gepresenteerd, zijn praktische handvatten aangereikt voor een Gelukkig Leven en is een ‘white paper’ gepresenteerd over Circulair ontwikkelen. Niet in de laatste plaats konden bezoekers zich vergapen aan verschillende maquettes van gebouwen die AM ontwikkeld heeft. Een daarvan was bijvoorbeeld De Zalmhaventoren. Deze recordbrekende toren van 215 meter hoog wordt het hoogste woongebouw van de Benelux!

Dagelijks is er een videoverslag gemaakt van de gebeurtenissen op en rond de AM stand. Ook de Provada kwam dagelijks met een dagjournaal, gepresenteerd door Frits Sissing. Dagelijks interviewde hij verschillende bezoekers en bigshots uit het vastgoed. Op de tweede dag verscheen Ali B voor de camera, die als gastspreker een lezing had gegeven. Nu kun je van Ali B (en zijn schnabbel voor LIDL) alles vinden wat je wilt, maar bij mij is hij na dit interview in aanzien gestegen. De reden hiervoor is als volgt: op de vraag welke boodschap Ali B wilde meegeven aan de ‘vastgoedmensen’ sprak hij de volgende woorden: “je moet je stropdas afdoen, je colbertje uit en op straat weer met de mensen gaan praten, want daar ligt de creativiteit.”

Na alle inspiratie, kennis en relaties die we hebben opgedaan tijdens de Provada zou ik dan ook alle ‘vastgoedmensen’ willen oproepen zo nu en dan achter hun bureau vandaan te komen en de straat op te gaan om met de mensen te gaan praten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *